Hlavní obsah
Článek

Bývala hvězdnou reportérkou, později i moderátorkou Top Staru. Před skoro třemi lety se Lucie Vonchitzki sbalila a z televize odešla. Prý začala poslouchat své vnitřní hlasy, které jí říkaly, že je to správné rozhodnutí. Začala se věnovat koučingu lidí, stala se z ní kněžka a soundhealerka a začala pořádat workshopy, seance a ceremonie pro ženy, které nevědí, co se svým životem.

Nyní je Lucie zpět. Vrátila se do televize a opět začala točit reportáže pro pořad Showtime. Jejím prvním počinem bylo zpovídání kamarádky a také koučky Lilie Khousnoutdinové.

"Když jsem po deseti letech odešla před porodem dcery Beatrice z Primy, cítila jsem, že musím. Mohla jsem říct: dávám si pauzu. To, že v sobě ale vnitřně cítíte konec, neznamená, že o několik let dál, o několik nových zkušeností a vrásek navíc nevytvoříte nový začátek," říká moderátorka, kterou znáte především pod dívčím jménem Špaková.

Výrazně pohublou a bez obarvených vlasů, tak ji nyní budeme v televizi vídat. "Sem tam mě nyní uvidíte opět na obrazovce. A jestli si říkáte, zda jde tenhle svět dohromady s duchovnem? Velmi! A to mě na tom tak baví," dodala Vonchitzki.

Reklama

Další články

Načítám