Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) se konečně po dlouhých měsících vrací do práce. Po konci Ordinace v růžové zahradě a kvůli divadelnímu lockdownu zůstala bez práce a tedy i příjmů a byla ráda za příspěvky od státu. Odpočinek ale na druhou stranu uvítala.

"Jsem moc ráda za to, co jsme dostali od státu, všechny příspěvky jsem dostala. Uvítala jsem odpočinek, ta herecká práce je energeticky náročná, já za tu pauzu byla fakt ráda. Četla jsem si, věnovala jsem se józe, se Sofií jsme se víc spřátelily," řekla Super.cz Ivana na zkoušce muzikálu Robinson Crusoe, kde hraje hlavní ženskou roli Mary.

"Ta role je nádherná, vlastně celý muzikál. Se zkouškami jdeme do finále a všichni se už moc těšíme, až půjdeme před publikum," říká Ivana, která by měla zřejmě sama odzpívat představení na letní scéně na českých a moravských zámcích: "Jedna alternace je krátce po porodu, druhá krátce před porodem," směje se.

Přiznává, že konec Ordinace v růžové zahradě byl pro ni šok. "Oplakala jsem to. Když přišel mail, že je konec, dala jsem si cigaretu, i když nekouřím, dala jsem si červený víno a poplakala jsem si. Ale když něco skončí, tak něco nového musí přijít. Něco se rýsuje, zatím nemůžu nic říkat," dodala Jirešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám