Hlavní obsah
Článek

Lucie Křížková v současné době řeší velmi náročné období. Jak veřejně oznámila, její manžel David Křížek byl odsouzený na tři a půl roku vězení za spoluvinu v kauze vytunelování Metropolitního spořitelního družstva. Za svým mužem moderátorka stojí, stal se podle ní obětí.

Už v minulosti přitom Lucie musela řešit velkou nepříjemnost, která souvisela s jejím tehdejším partnerem. Dotýkala se však přímo jí, dokonce ji stála místo rosničky na Nově. Televize se s ní rozloučila poté, co se provalil podvod při žádosti o úvěr.

Lucie tenkrát vyplnila účetní protokol, který dle svých slov odevzdala příteli, jenž pak měl upravit údaje o jejím pracovním poměru i výši platu. Když se na to přišlo, v televizi skončila. „Změnil údaje na formuláři, který jsem si já v práci nechala předtím potvrdit. Asi to myslel dobře, ale já ho teď ani nechci vidět,“ řekla v roce 2005 Blesku Křížková, tehdy ještě Váchová.

Nyní Lucie působí na veřejnoprávní České televizi, kde moderuje pořad Sama doma. Současná situace na její práci nebude mít vliv. „Na působení Lucie Křížkové v pořadu Sama doma se nic nemění,“ napsala Super.cz mluvčí České televize Karolína Blinková.

Křížková se ve svém okolí může spolehnout na obrovskou podporu přátel i kolegů ze šoubyznysu. Setkává se ale i s negativními reakcemi. Vedle sprostých zpráv, které jí chodí, musí čelit také vtipům šířícím se na sociální síti. „Není to náhoda, že zrovna moderuje pořad Sama doma,“ zní jeden z nich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám