Hlavní obsah
Článek

Hejty na Lucii Křížkovou (39) neberou konce. Na sociální síti jí chodí zprávy, ze kterých je jí smutno. Lidé na ni útočí, že dům, kam se s rodinou loni přestěhovala z panelákového bytu, a také apartmán na Lipně, manželé zaplatili z peněz, ke kterým měl David Křížek přijít nečistým byznysem.

Soud Křížka odsoudil ke třem a půl letům vězení za spolupachatelství v kauze vytunelování Metropolitního spořitelního družstva.

Lucie takovou kritiku lidí nenechala bez odpovědi.

„Nemusela bych nic vysvětlovat, ale buranství některých mě neskutečně uráží. Prý lžu a manžel si rozhodně nahrabal, když jsme si koupili nový dům a apartmány na Lipně,“ zlobí se modelka a moderátorka. Popsala, jak její rodina žije.

„Nebydlíme ve svém. Rodinná příbuzná byla tak laskavá, že nám poskytla přízemí svého domu. Bydlíme na 60 metrech čtverečních, půlka bytu je bývalý sklep. Ale máme k dispozici velikou zahradu a bydlí se nám tu moc hezky,“ vysvětluje Křížková.

„A apartmán je jen jeden. Byl pořízený z mých našetřených peněz a na vysokou hypotéku, která se splácí pronájmem. Nemáte informace a plivete. Ta zapšklost se vám vrátí. Na to věřím,“ vzkázala Křížková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám