Hlavní obsah
Článek

Miliardář Karel Janeček (50) se svojí krásnou snoubenkou Liliou Khousnoutdinovou společně oslavili narozeniny. Janečkovi bude za tři dny 47 let, jeho partnerce bylo dvaatřicet. Super.cz informoval, že na party chyběl syn Karla z předchozího manželství, a že večírek byl zároveň oslavou Karlova nedávného rozvodu.

"Bylo to moc krásný, máme narozeniny tak blízko od sebe, že by to bylo hloupý slavit znovu za měsíc. Proto slavíme společně. Byla to také první větší oslava rozvodu," řekla Super.cz Lilia.

Dress code byl jasně daný. Pár své hosty poprosil o modely pastelových barev. Jasno bylo také, co se týče darů. Karel a Lilia si nepřáli hmotné dary, chtěli, aby přátelé věnovali svůj talent nebo květiny. Celý večer moderoval známý beatboxer En.dru, zazpívala Olga Lounová, zahrály kapely Vesna či De Facto. Další přátelé páru vystoupili s básní či zatančili.

Věcné dary si nevyměnili ani Karel s Liliou. "Dárek? Co s hmotnými věcmi. Nejzajímavější, co si můžeme dát, je čas. Odcestovali jsme nedávno komplet se všemi dětmi na delší chvíli, to bylo moc krásné," dodala Khousnoutdinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám