Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český miliardář a automobilový závodník Richard Chlad už netvoří pár s krásnou blond Miss Europe 2016 Liou Kees. Za rozchod podle Chlada může záliba Lii v alkoholu.

"Neustále se mne dotazujete na moje partnerství s Liou. Od 14. června nejsme partneři. Byli jsme fantastický, atraktivní a vzájemně se podporující pár snů ve všech svých aktivitách, bez ohledu na poměrně velký věkový rozdíl, což bylo pro ty, co nás neznali, nepochopitelné. Lia má bohužel jeden obrovský problém. Alkohol," říká rázně Chlad.

"Byť se jej snaží v maximální možné míře omezovat, nevycházelo to. Proto jsem se rozhodl po redigování Lii článku o vzájemném si věnování křídel odletět a nadělit si svobodu jako dárek ke svým narozeninám," vysvětluje.

"Liu mám stále rád, v některých momentech mi hodně chybí. Její skvělá pozitivní ranní nálada a smích mi vždy dokázaly vylepšit i pošmourné rádno. Ti, kdo nás lépe znají, vědí, jak to skvěle mezi námi klapalo. Dokázali jsme společně obohatit každou společnost. Ale to, jak moje bývalá partnerka dokázala prodělat obludnou proměnu po jedné láhvi prosecca, to by mě čím dál víc deptalo," dodal Chlad.

Lia ale jeho slova o problémech s alkoholem popřela. "K problému s alkoholem mám opravdu velmi daleko," řekla Super.cz modelka.

Reklama

Další články

Načítám