Hlavní obsah
Článek

Modelka a vítězka Miss České republiky pro rok 2002 Kateřina Průšová (40) miluje pohyb a sport. A že má neuvěřitelnou fyzičku, předvedla minulý týden. S kamarádkou se rozhodly, že ujedou 400kilometrovou vzdálenost na kole. Navíc za pouhé čtyři dny.

Start se konal na Šumavské Kvildě, cíl v pražské Troji. "Jsem sporťák odjakživa. Věděla jsem, že to bude hodně náročné. Ale upřímně, že až takhle, to jsem nečekala," řekla Super.cz Kateřina.

"Poprvé v životě byly opravdu chvíle, kdy jsem si říkala, že to už vzdám. Byly situace, kdy mi bylo už do pláče, jak to bylo náročné. Slovo rovina jsem mohla použít až před Prahou. 400 km za 4 dny, bez jediného dne odpočinku, byl masakr. Ale když se kousnu, nepovolím. A tak to bylo i nyní. Jsem na nás s kamarádkou Káčou hrdá, daly jsme to," říká pyšně modelka, která navíc kromě své váhy ještě vezla na kole více jak desetikilový batoh s věcmi.

Poprvé si užila takovou vzdálenost v Čechách na kole. "Jestli bylo něco neuvěřitelného, tak příroda. Můžu říct, že Česká republika je vážně nádherná," dodala Průšová, která nyní bude pár dní odpočívat a nabírat znovu sílu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám