Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Elis Mráz se nemůže zbavit chronického zánětu očních víček, kvůli kterému už před časem podstoupila operaci. Problém je nejen zdravotní, ale také vizuální. Elis se dlouho schovávala pod slunečními brýlemi, protože má oko deformované.

"Mám chronický zánět očních víček, zřejmě způsobený psychikou, stále se to vrací. Bohužel kvůli karanténě byly všechny operace na několik měsíců zrušeny, takže se to oko dostalo do špatného stavu. Jsem po operaci, na antibiotikách a snažím se mít klid, ať je všechno v pořádku," řekla Super.cz Elis.

"Řekli mi, že tím, jak jsem dlouho čekala na operaci, je možné, že to oko může být i po uzdravení v nějaké deformaci. Snažím se pro sebe udělat maximum a pak se uvidí. Člověk je v takové trochu bezradné situaci. Ale změnila jsem celý styl života, zdravě jím i cvičím, tak se snažím to zdraví podpořit i takto, protože, jak mi bylo řečeno, těch faktorů, proč se to vrací, je zřejmě více," vysvětluje zpěvačka.

Nyní hlavně odpočívá. "Stále se to hojí, jak je to řezané potřetí, jde to pomaleji," dodal jeden z nejvýraznějších hlasů u nás.

Reklama

Další články

Načítám