Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Švantnerová (31) přišla během karantény o práci a navíc jí přibyly starosti v podobě stěhování a s tím spojenými náklady. "Stěhování přišlo v těžké době, ale zároveň v dobré. Mám zahradu, nemusím nikam chodit, nejsem zavřená v malém bytě," řekla Super.cz Nikol, které naštěstí chodily stále příjmy za spolupráce na sociálních sítích.

"Zabila jsem čas tím, že jsem tři týdny jsem vybalovala, sestavovala nábytek. I když jsem o práci přišla, jsem na tom velmi dobře proti lidem, kteří třeba museli zavřít podniky. Nemůžu si stěžovat," vysvětluje.

Její přítel, fotbalista, stoper divizního Hodonína, si naopak práci najít musel. "Našel si práci na Moravě. Fotbal mu v karanténě skončil, musel začít pracovat," vysvětluje. Proto se s partnerem stále vidí minimálně. "Má tam kamarády, kteří mu s tím pomohli. Je jedno, kde pracuje. Hlavní je, že dokázal něco sehnat a nemusí sedět doma. Že nesedí doma se mnou, asi úplně nevadí. Jezdím tam jednou za dva týdny, to je to poslední, co řešíme, jsou důležitější věci," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám