Hlavní obsah
Článek

Hvězda show Tvoje tvář má známý hlas a herečka z Ordinace v růžové zahradě Kateřina Marie Fialová se rozhodla svěřit se do rukou plastických chirurgů. V době, kdy spousta žen podstupuje zákroky na zvětšení poprsí, se Kateřina Marie rozhodla pro zmenšení.

Kateřina Marie před zákrokem

Kateřina se kromě herectví věnuje stepování. Dokonce čtyřikrát získala titul mistryně světa. Pohyb je její velkou vášní, ale právě při něm se cítila omezená, a to kvůli svému poprsí, na jehož velikosti příroda opravdu nešetřila.

"Velká prsa mě velmi trápí již od mých třinácti let. Dokonce byla období, kdy jsem se kvůli jejich velikosti přímo nenáviděla. Vždy jsem měla pocit, že nejprve šla moje prsa, a až pak jsem vešla já. Kromě estetického hlediska mě ale trápily i zdravotní potíže, jako jsou například bolesti zad," vysvětluje Kateřina.

Proto se rozhodla pro zmenšení a také modelaci " Kateřina měla prsa na svou konstituci opravdu velká a samozřejmě kvůli tíze i pokleslá. V pohybu, který ji z části živí, jsou velká prsa skutečně limitujícím faktorem, a to jak z estetického, tak zdravotního hlediska. Způsobují bolesti zad, krční páteře, ale i hlavy a může docházet i k podráždění kůže pod prsy," vysvětlil plastický chirurg Roman Kufa.

"Ze zákroku jsem opravdu nadšená. Nemám žádné bolesti, mohu se lépe pohybovat, a dokonce někdy chodím i bez podprsenky. Což jsem si dříve vůbec nemohla dovolit," říká s úsměvem herečka a dodává: "Konečně se cítím jako pořádná ženská a nestydím se nikde svléknout. Hlavně v divadle, kdy bylo náročné se dostat třeba jen do kostýmů."

Reklama

Další články

Načítám