Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Mikolas Josef (28) ukázal nová tetování. A rozhodně si nenechal potetovat místo, které by mohl lehce zakrývat - ale celý krk. "Je to novinka, nechal jsem si vytetovat maminku a tatínka. Mám je hrozně rád. Je třeba lásku nejen cítit, ale i ukazovat. Nejsme tady navěky," řekl Super.cz Mikolas.

"Inspirovala mě k tomu Angelina Jolie (48)," prozradil s tím, že místo, kam si jména Martina a Charlie nechal vtisknout do kůže, dlouho zvažoval a nebojí se toho, že jednou by s tak viditelnými kérkami mohl mít problém.

"Doufám, že nikdy nebudu sedět v kanceláři a dělat třeba tabulky. Snad si to můžu dovolit. Doufejme," vysvětlil Mikolas, který bude v neděli jednou z hvězd finále České Miss a Miss Universe Slovensko na televizi Prima.

Sám zatím tu vyvolenou, jako například Libor Bouček (43), který si o víkendu vzal finalistku České Miss 2014 Gabrielu Bendovou, nenašel.

"Liborovi jsem gratuloval a snad budu pokračovat v jeho šlépějích a třeba se taky jednou dočkám. Libor je mi příkladem, ale zatím žádná žena po mém boku není. Jestli Češka, nebo Slovenka je mi jedno, víc jsem asi na blondýnky," doplnil pro případné zájemkyně.

Reklama

Další články

Načítám