Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Grandslamová šampionka ve čtyřhře, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková má v šestinedělí za sebou první venkovní procházku. A nasoukala se do kalhot, které oblékala ještě před těhotenstvím. Čerstvá maminka týdenní dcery Isabellky vypadá naprosto skvěle.

„Ano, našla jsem ty nejvolnější před-těhotenský džíny, zaskákala jsem si na posteli a narvala se do nich a byla na sebe neskutečně pyšná,“ pochvaluje si Andrea, která se pochlubila nejenom snímkem s kočárkem, ale také roztomilou fotkou své malé lásky s olympijskou medailí.

„První vycházka za námi, mistrovsky nakojeno těsně před odchodem, takže to proběhlo bez otevření očiček a kromě toho, že jsem asi stokrát kontrolovala, jestli něco nejede, než jsem přešla silnici a zblble jsem se narvala do džínů, i když bylo asi 24 stupňů a já šla převážně do kopce, bych to uzavřela jako úspěšnou misi,“ dodala Hlaváčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám