Hlavní obsah
Článek

Třetí nejkrásnější Češka Tereza Křivánková (29) vyrazila na kosmetický veletrh v pořádně sexy outfitu. Česká Miss Earth 2018 patří mezi naše nejvnadnější krásky, pyšní se ňadry číslo 4 a  nebojí se je ukázat. Pod úplně průhledný top zvolila sexy krajkovou podprsenku. A překvapivě na ní její přítel Tomáš vůbec nežárlí.

"Tomáš má rád, když se takhle oblékám. Líbí se mu, když mě jiní muži okukují a on se cítí jako ten, co tu ženu má," řekla Super.cz Tereza, která je s přítelem zasnoubená a plánují veselku.

"Hodně se mi od té doby, co jsem se umístila v Miss, změnil osobní život, zasnoubila jsem se. Vrátila jsem se do starých kolejí co se týče školy, pracovně se mi také daří," prozrazuje s tím, že i kvůli partnerovi necestuje za modelingem do zahraničí.

"Před týdnem jsme s agenturou řešili můj odlet do Japonska na dva měsíce. Už se na to necítím, chci zůstat doma v Čechách. Už nejsem nejmladší. Mám vážnou známost, dodělávám školu, tvrdě jsem kvůli tomu dřela a bude na čase sklízet ovoce," dodala.

Za poslední rok jsem se začala víc líčit, investovat do dekorativní kosmetiky. Šampón si kupuji kvalitní, ne v drogerii, a kosmetiku se snažím kupovat přírodní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám