Hlavní obsah
Článek

Druhá nejkrásnější Češka, úřadující Česká Miss Supranational 2018 Jana Šišková, (29) pojala svátek zamilovaných s přítelem hodně sportovně a také otužile. Místo romantiky u krbu zvolili s partnerem Davidem svléknutí do pánského spodního prádla, nazuli lyžáky a vyběhli na sníh.

"Ze samé lásky jsme si obuli lyžáky, vzali spodní prádlo na spaní a polonazí šli tu romantiku oslavit na sníh," řekla Super.cz s úsměvem Jana. "My máme lásku každý den, upřímně jsme to moc neřešili. Tohle byla prostě legrace. Koulovačka na sněhu a pokus, jestli přežijeme bez omrzlin," dodala se smíchem Šišková, která je velkou sportovkyní a bývalou vrcholovou biatlonistkou.

Den sv. Valentýna oslavila i Česká Miss Earth Tereza Křivánková (29). A to dost nečekaně. "Původně jsme ho slavit neměli, ale Tomáš mi udělal překvapení," prozradila zasnoubená Tereza, kterou doma čekal stůl vyzdobený srdíčky, čokoláda a šampaňské s jahodami.

Kytici rudých růží a balónky ve tvaru srdce dostala úřadující královna krásy Lea Šteflíčková (25). Její vztah s bývalým fotbalistou Michalem Jenechem začal už dva roky před jejím zvolením Českou Miss. A klape jim to skvěle. Tady to zatím na missí nemoc nevypadá.

Reklama

Další články

Načítám