Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) je v neuvěřitelné formě. Takhle vypracovanou štíhlou postavu neměla roky. A stojí za tím velká dřina.

"Dostávám hodně dotazů, co dělám, abych se udržela ve formě. Od začátku roku jsem se rozhodla pohnout zadkem a zjistit, jak pevnou vůli dokážu mít a jak moc se moje tělo dokáže pod palbou relativně zdravé stravy a dvoufázových tréninků změnit do léta," prozrazuje Simona tajemství formování svého těla.

"Pětkrát týdně běhám, měním pravidelně tempo, aby si tělo nebralo cukry, ale tuky. Snažím se vždy vydržet hodinu a uběhnu podle nálady a energie tak 7-8km. Dvakrát týdně chodím na pilates a jednou týdně trénink v posilovně pod vedením profíků. Nejím pečivo, a když, tak jen žitný chleba, hodně odolávám sladkostem, alkohol má prozatím stopku a přestala jsem kouřit," vysvětluje dál.

"Před cvičením piju vlažnou vodu s citronem a k tomu si přidávám můj beauty drink, aby mě nebolely klouby a moje pleť, nehty a vlasy dostaly tu správnou výživu, k tomu karnitin a noční přípravky na spalování tuků. Takže pálím jako o život vše, co vidím," upřesnila modelka.

Podle fotky jejího břicha je jasné, že tvrdá dřina se vyplácí. Simona má dole tři kila a tuky se mění ve svaly. "Možná mi trochu přeskočilo, ale mě to prostě baví. Baví mě si dávat si neustále další cíle. Toť můj recept do léta," dodala Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám