Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) rozhodně po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (41) nebude strádat. Pokud manželství bylo uzavřeno bez předmanželské smlouvy, může se těšit až na stovky miliónů korun.

Tomáš Plekanec byl podle časopisu Forbes loni čtvrtým nejlépe placeným českým sportovcem. Před ním skončili jen Jakub Voráček, Petr Čech a David Krejčí. Plekanec s ročním příjmem 161 miliónů korun za sebou nechal i Jaromíra Jágra nebo tenistku Karolínu Plíškovou.

Podle odhadů si Plekanec za sedm let manželství přišel na více než 700 miliónů korun. Daně v Kanadě jsou ale 53 procent, a tak hokejistovi zbyla necelá polovina. I tak by Lucii na účet v případě dělení majetku půl na půl přišlo skoro 200 miliónů. A to je částka, na jakou si jako zpěvačka určitě nepřijde, přestože patří v Česku k těm nejúspěšnějším.

Ani v případě předmanželské smlouvy na tom ale špatně nebude. S Plekancem má dvě děti, jimž bude chtít zachovat životní standard z doby manželství, a na účet by jí měsíčně přistávala pořádně tučná sumička.

Reklama

Další články

Načítám