Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) bojuje s akné na neobvyklém místě. Trápí ji na ramenou. A překvapila i důvodem, proč akné má. "Trápí mě od doby, co bydlím v Praze. V Teplicích jsem problémy neměla. Je tu taková tvrdší voda, asi mi nedělá úplně dobře. Proto jsem začala chodit k finské kosmetičce Ince, která mi hodně pomáhala," řekla Super.cz Makarenko.

Sexy modelka o sebe ráda pečuje a vždy je na akcích výrazně nalíčená. Jak se o sebe stará? "Už mám nějaké vrásky, chodím na kosmetiku, odličuji se ráno i večer, pečuji o pleť maskama. Nepřeháním to. Make-up si dávám důkladně, ale netrávím v koupelně hodiny času. To určitě ne," vysvětlila.

Na reopening kosmetického salónu dorazila v sexy šortkách a čelence. "Mám čelenku doma asi dva měsíce v různých barevných variacích, tak jsem si řekla, že je čas je vynést. Čelenky jsou moderní, nemyslím, že bych byla už tak stará, abych nemohla experimentovat a zkoušet. Ráda jsem se oblékla i trošku výstředněji, mně nevadí být středem pozornosti," dodala Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám