Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka Nikol Moravcová (36) už má za sebou svatbu nanečisto. O víkendu oblékla svatební šaty, nechala si vytvořit účes a v rukou držela svatební kytici. Nikol se netají tím, že je jí blízký bohémský styl a v tomto duchu také probíhala generálka a focení.

"Zkouška. A za dva měsíce doopravdy," napsala pod fotografii, na které pózuje se svým nastávajícím Karolem.

"Oficiálně máme náš svatební den až 18. srpna na střeše Lucerny, ale chtěli jsme si ještě před tím udělat takovou zkoušku v přírodě. Běžně prý nevěsty chodí na zkoušku líčení, účesů a šatů, ale díky mojí práci mám velkou výhodu, že jak make-up od mé vizážistky Eleny Pinzari, tak vlasy od mého letitého kadeřníka budou perfektní. Svatební šaty mi šije na míru návrhářka Tereza Sabáčková, která mě pravidelně obléká na různé příležitosti, jako jsou třeba Karlovy Vary," řekla Super.cz Moravcová.

"A protože moje opravdové šaty nesmí přeci ženich před obřadem vidět, tak jsem zvolila trochu jednoduší, méně zdobené a pohodlné na výšlap na Prachovské skály, kde jsme fotili se dvěma fotografy, kteří si na sebe museli zvyknout. Výsledek se povedl přesně podle našich představ. Fotila totiž fotografka z Karolova rodného města Alex Hrašková a náš dobrý kamarád Marek Sybal, který fotí zamilované páry po celém světě. Natáčelo se na dron a starou retro 8mm kameru, tak jsem moc zvědavá na výsledek. Na naší svatbě totiž nebude nikdo jiný fotit ani natáčet. Každý odevzdá svůj mobil hned u vchodu a bude si užívat naši svatbu „offline“ a tak jako za starých časů," dodala blogerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám