Hlavní obsah
Článek

Hvězda muzikálu Děti ráje, zpěvačka Petra Peterová (37), je teprve ve třetím měsíci těhotenství, ale už je to na ní pořádně znát. "Sama jsem z toho v šoku. Bříško šlo strašně rychle ven a roste neuvěřitelnou rychlostí," řekla Super.cz Peterová a ukázala se ve spodním prádle.

První dva měsíce probíhalo těhotenství ukázkově, bohužel poslední dny nastaly komplikace a Petra se nyní musí více hlídat. "Nevolnosti jsem téměř neměla. Večer jsem si vždy na noční stolek připravila suchar, který jsem do sebe dostala hned po probuzení a v podstatě jsem téměř zabránila ranním nevolnostem," řekla nám Peterová.

"Teď je to trošku horší. Objevily se drobné komplikace, takže musím mít klidnější režim. Začala jsem krvácet, ale díkybohu je podle lékařů vše v pořádku," dodala Peterová, která doufá, že úplně pracovně vypnout zatím nebude muset. "V Dětech ráje nemám žádné tance, takže by neměl být problém," dodala Peterová, která hraje hlavní ženskou roli Evy. "V listopadu máme turné po halách a v prosinci jsme zpět na domovské scéně v Bobycentru Brno. Snad nebudu vypadat jak v devátém měsíci," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám