Hlavní obsah
Článek

O rozchodu modelky Anety Vignerové (36) s přítelem Fiipem média spekulovala, ale Aneta rozchod doposud vyvracela. Až nyní potvrdila, že s urostlým fešákem, se kterým randila necelý rok, už spolu nejsou.

"Jsem sama. Říkala jsem si, že čím déle to udržím, budu se přetvařovat, vymýšlet, tím to bude lepší a budu mít klid. Prostě nám to nevyšlo a jdeme dál," řekla Super.cz Aneta. Nová známost za rozchodem prý rozhodně nestála.

"Nechci žádného chlapa ani vidět. Ráda se obklopuju hezkými muži, ale vůbec to neřeším. Člověk je otevřenější, vstřícnější, ale že bych si řekla, jsem připravená, to ne. Vlastně jsem nikdy nebyla připravená a přišlo to. A jak to přišlo, tak to odešlo," usmála se Aneta, která sama vyrazila do luxusního spa.

"Řekla jsem si, že si udělám takový dívčí den. Přespím v krásném hotelu u Staromáku, dám si tady masáž, vířivku. Prostě vypnu hlavu a budu úplně relaxovat. Sama, bez kohokoli," vysvětluje Vignerová.

Nyní si je vědoma, že na sociálních sítích se roztrhne pytel s nabídkami seznámení. "Zatím jsem měla klid, nikam jsem tu informaci nepouštěla. Nemám ráda uháněče na sociálních sítích. Potěší to, ale tím to končí. To mě nikdy nebralo," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám