Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme na karlovarském festivalu bilancovali, že se jí úderem třicítky mění život, Nikol Moravcová ani netušila, jak moc. Nejen že se s přítelem Karolem, s nímž se poznala před čtyřmi měsíci na internetové seznamce, sestěhovala do společného bytu, ale na oslavě jejích narozenin ji před všemi nejbližšími požádal o ruku. A ona řekla ANO.

Celý akt Nikol dopodrobna popsala na svém blogu a taky na instastories. Na to, že soukromí v jejím módu není tak úplně soukromím, si ale prý Karol už také zvykl a bere ji takovou, jaká je.

"Byla jsem požádaná o ruku tím nejromantičtějším způsobem. Možná se vám to zdá brzo, protože spolu chodíme jenom čtyři měsíce, ale někdy se prostě nepotřebuju ještě utvrzovat, jestli je ten druhý ten pravý, a je jedno, jestli se zdáte pár dní, měsíců anebo let," napsala svým fanouškům na blogu v podstatě totéž, co nám sdělovala, když jsme se pozastavovali nad tím, že se chystá se svým partnerem bydlet tak brzy po seznámení.

Nikol přejeme v jejím novém životě hodně štěstí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám