Hlavní obsah
Článek

Jako by si ti dva neprožili už dost… Herecká legenda Luděk Munzar (†85) a Jana Hlaváčová (†85) musí zase řešit zdravotní problémy. On dvakrát již předtím bojoval s rakovinou, ona zase s těžkými depresemi. Co se proboha děje nyní?

Herec o zdravotních potížích, které blíže nespecifikoval, promluvil v rozhovoru v rádiu.

„Je to blbý, ale přál bych si, aby byli všichni u nás v rodině zdraví. A věřte mi, že to teď hodně potřebujeme,“ řekl kumštýř v Českém rozhlase 2. Těžko říci, zda hovořil o svém zdravotním stavu, nebo o své milované ženě Janě Hlaváčové, o kterou se s láskou stará.

„Pořád jsem někam pospíchal, teď vím, že se to nemá. Byl jsem neustále v kvaltu a některé věci jsem nestačil prožít tak, jak jsem chtěl. Něco bych rád opravil nebo se rozhodl jinak,“ přidal Luděk Munzar.

Může jít o cokoliv, jistě ne však dle jeho slov o nic banálního. Zda se to však týká jeho, jeho manželky, nebo někoho jiného z příbuzných, to je otázka.

Některé zdroje sice mluví právě o něm a o návratu zhoubné choroby, jejich tvrzení však nelze nijak ověřit a tak se musí brát za nepodložené.

Všichni fanoušci Luďka Munzara a Jany Hlaváčové však pevně doufají, že pokud se problémy týkají jejich idolů, že budou zase přiměřeně svému věku opět brzy v pořádku!

Reklama

Další články

Načítám