Hlavní obsah
Článek

Daniela Šinkorová (51) dostala koncem loňského roku padáka z primáckého Top Staru a nyní moderuje na Primě znovu. Dostala roli moderátorky v seriálu Ohnivý kuře. Loni tam moderovala cukrářskou soutěž a její postava se překvapivě do seriálu vrací.

"Já jsem byla v domnění, že ta moje role už skončila, protože jsem uváděla soutěž, která skončila, uváděli jsme vítěze, ale kupodivu si mě zavolali znova. Teď točíme jako soutěž šéfkuchařů, kulinářských hvězd, která bude velmi atraktivní, možná ještě více, než byla předtím. Budou v ní soutěžit opravdové hvězdy jako Vilma Cibulková a Martin Svatek, naše velká kulinářská hvězda, připravil i pokrmy na natáčení, je to strašně zajímavé," prozradila detaily z natáčení seriálu Šinkorová.

Jaké ji letos čekají další pracovní projekty? "Byla jsem oslovena do činohry, komedie, už v březnu bychom měli začít zkoušet, a s Romanem Vojtkem, Terezou Kostkovou a režisérem Tondou Procházkou úplně nově hrajeme Celebrity, s. r. o., které měly premiéru v prosinci a jezdíme s tím po celé republice," dodala Šinkorová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám