Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) se po dlouhé době opět objevil před lidmi. Prozradil, jak to je s koncerty jen pro vyvolené a kdy vystoupí před své fanoušky. Přesný čas a místo koncertu zatím určené není. Karel Gott by větší koncert rád uspořádal v první polovině roku. Do té doby chce vybrat umělce, kteří by s ním vystoupili a také vymyslet něco zajímavého pro fanoušky.

"Návštěvníci koncertů čekají na staré písně a já to taky dělám trochu pro sebe, pro svůj pocit, musím být i já spokojený, že něco vytvářím, že se někam posouvám i dál," řekl TopStaru Gott.

Karel Gott je odpočatý po návratu z dovolené, kterou si s manželkou a dcerami dopřál na konci loňského roku u moře. Rodina tam oslavila i příchod roku 2017. Nyní se také soustředí na malování obrazu pro muzikál Čas růží.

"Je to obraz, který bude mít v muzikálu podstatnou roli a bude mít několik fází, že ta hlavní role bude nedodělaná, pak bude mít růži v pravé ruce a pak bude dál pokračovat," prozrazuje a také dodal, že umělecký talent po něm zdědila jeho nejmladší dcera Nellinka. "Uvidíme, jak se bude vyvíjet v tom malování, ale viděl jsem, že ji to chytlo opravdu velmi," dodal Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám