Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Radek Banga z kapely Gipsy.cz si pořídil pro sebe a manželku prvorepublikovou vilu, kterou rekonstruuje. Původně si myslel, že se vejde do miliónu a půl, ale za rekonstrukci utratí minimálně dvojnásobek.

Prozradil, že v domě má například americká kamna z první republiky. "Jídelna je už hotová na 99 procent, jenom pár detailů chybí. Nesnáším, když jsou všude nějaké předměty, nábytky, já potřebuju prostor. Proto jsem si taky pořídil prvorepublikovou vilu," řekl Top Star magazínu Banga.

I když je teprve v půlce rekonstrukce, už zaplatil balík peněz. "My jsme měli naplánováno, že rekonstrukce bude tak za 1,5 miliónu, byli jsme naivní. Teď jsme v půlce, tak si to spočítejte, takový 3 milióny jenom za rekonstrukci dáme," upřesnil.

V domě má také tajnou místnost a propracovaný bezpečnostní systém. Proč si nekoupil novostavbu? "Radši narvu klidně 9 miliónů do starýho baráku, kde se budu cítit dobře, než do novýho, kde se budu cítit nijak," uzavřel v reportáři, kterou na Primě uvidíte dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám