Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni strávil několik měsíců v léčebně Červený Dvůr, kde se léčil ze závislosti na alkoholu. Robert Kodym (57) je od té doby jako vyměněný. Hvězda kapely Lucie a Wanastowi vjecy se objevila ve společnosti značně pohublá a v parádní formě.

Zpěvák rozdával úsměvy a bylo na něm znát, v jaké psychické pohodě momentálně je. Robert se ukázal na tiskové konferenci k 30. výročí alba Černý kočky mokrý žáby. V rámci jubilea kapela odehraje tři koncerty - 28. listopadu v Českých Budějovicích, 1. prosince v Brně a 7. prosince v Praze v O2 areně.

A na obří pódia musí být Robert i ostatní členové skupiny skvěle připraveni fyzicky. "Mám doma běžecký pás, věnuju se aerobní chůzi. Doporučuju všem, 6 km v hodině každý den co nejdéle," prozradil Super.cz Kodym svůj recept na to, jak být ve fyzické kondici.

Robert také zavzpomínal, jak se rozhodl zhubnout před koncertem Rolling Stones, kde Lucie byla v roli předskokana. "Že budeme hrát na Strahově, jsme se dozvěděli dva týdny před koncertem. Řekl jsem si, sakra, já jsem nějak přibral pár kilo. Tak jsem zavolal P. B. Ch. a ten mi poradil, kde si koupil fantastický rotoped. Okamžitě jsem tam vyrazil, narval jsem ho do taxíku, koupil jsem si ampulky s karnitinem na spalování tuku a řekl jsem si, že budou všichni koukat, v jaké budu kondici. Podařilo se a běhal jsem po té obří stagi jako fretka. Ano, je to dobré být připraven," dodal Kodym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám