Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Konečný skončil na druhém místě v nejtěžší reality show světa Survivor. Špatně nesl, že prohrál s Tomášem Weimannem o jediný hlas, jak on sám říká - hlas Johanky Fabišíkové. Té nemohl poté přijít na jméno a pomlouval ji, kudy chodil.

A ani nyní, dva měsíce po skončení Survivoru, si k ní nemůže najít cestu. "Lidé říkají, že bych jí měl být vděčný, protože mi několikrát zachránila zadek. Moment! Jednou mi darovala imunitu, kterou jsem tehdy chtěl, aby ji použila na Tarzana. Já jsem ji o to nežádal," překvapil Konečný.

"Nezachránila mi krk několikrát, ale jednou. Kdybych se navíc do toho duelu dostal, měl bych pořád 50% šanci na úspěch," řekl v živém vysílání Ondřeji Novotnému na adresu Johanky.

Sám ale říká, že už je klidnější a nemá v sobě takovou zlobu jako po vyhlášení výsledků. "Zlý pocit, že jsem na Tomášově místě mohl být já, ve mně byl. Nedalo se to jen tak přejít. Teď už ale vím, že celá ta haterská situace je zlá," uvedl Martin a dodal, že na poslední akci Survivoru už Johanku i pozdravil.

"Usoudil jsem, že Johanu pozdravím, řekl jsem jí, že to je za mnou. Už se na ni nebudu zlobit, ona se na mě nezlobí, nemá důvod," dodal Konečný.

Reklama

Další články

Načítám