Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová (48) byla v dubnu hostem Česko-Slovenského plesu na Tenerife. Oblékla stejné šaty jako loni na Českém slavíkovi. Po zveřejnění fotek se objevily spekulace, že je vdova po Karlu Gottovi (†80) v očekávání.

Nyní je jasné, že šlo jen o nelichotivou pózu či úhel a Ivana rozhodně žádné rostoucí bříško nemá. Gottová byla hostem akce časopisu Vogue, kde si nenechala ujít přednášku své dlouholeté kamarádky, nutriční specialistky Gabriely Peacock (44).

Ivana na akci oblékla černé šaty a ze snímků, které zveřejnila její kamarádka Eva Jasanovská, je jasné, že Ivana třetího potomka nečeká. "Ivaně to moc sluší a těhotenství jsme se zasmály. Je štíhlá a rozhodně není těhotná," řekla Super.cz Jasanovská, která se s Ivanou Gottovou zná už roky.

"Silvestr 2000 v Kapském Městě odstartoval tuhle trojku," připomněla jejich seznámení společným snímkem s Gottovou a Peacock.

Reklama

Další články

Načítám