Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a bývalá biatlonová královna Gabriela Soukalová (34) je maminkou půlroční dcery Izabelky. Do svatby s partnerem Milošem Kadeřábkem se ale nehrne. Jedna zkušenost z manželství s Petrem Koukalem jí zatím stačila.

"Pořád jsem toho ještě docela plná. Nechci to zatracovat, manželství je hezká instituce, může být šťastná, ale u nás myslím nebyl čas ani něco plánovat. Stalo se toho v poměrně krátké době tolik, že jsem ráda, že jsem ráda," řekla Super.cz Gabriela.

Pokud by znovu přijala nabídku k sňatku, byla by v mnoha ohledech opatrnější. "Po bitvě je každý generál, určitě bych nějaké věci udělala jinak, to rozhodně," usmívá se.

"Život za sportovní zdí je poměrně velká džungle, člověk si na všechno musí dávat větší pozor. Věřit sám sobě na prvním místě, nikdo jiný vám většinou nepomůže," dodává rázně.

Na pořadu dne není ani druhý potomek. "Nebránila bych se dalšímu dítěti do budoucna. Ale zároveň si to teď neumím představit v krátkém časovém intervalu. Až třeba bude malá ve školce, bude to určitě lepší, počkala bych ráda pár let," uzavřela Gabriela Soukalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám