Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá biatlonová hvězda a dnes moderátorka Gabriela Soukalová (34) si mateřství nadmíru užívá. S partnerem Milošem Kadeřábkem jsou ze své malé dcerky Izabelky paf tak jako každý pyšný novopečený rodič.

„Rodina je nejvíc,“ rozněžnila se úspěšná sportovkyně, která neodolala a svou roztomilou holčičku navlékla do růžové barvičky. „To jsem si vždycky říkala, že moje dítě nikdy růžovou nosit nebude. Zjišťuji, že se jedná o jednu z asi tisíce mylných představ o mateřství, které jsem měla a už je nemám, ale je to krásný,“ smála se Soukalová, jejíž mateřstvím rozbouřené hormony zjevně dělají svoje.

Gábina by se prý chtěla brzy vrátit k moderování, momentálně má ale na prvním místě příjemné mateřské radosti a starosti. Soukalová se na narození dcery moc těšila. „Dostalo se nám s přítelem toho největšího daru na světě. A pak, že láska na první pohled není na celý život! Já myslím, že určitě je,“ svěřila. „Nemůžu se dočkat, až na nás ten drobeček vykoukne a já si v tu chvíli řeknu, že bych kvůli ní vydržela všechno, stejně tak, jako moje mamka pro mě a já pro ni,“ prozradila Super.cz pár dní před porodem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám