Hlavní obsah
Článek

Gabriela Soukalová (34) už brzy přivede na svět svého první potomka, a tak televize přivedla do pořadu Showtime novou posilu, která rozšíří stávající moderátorský tým. Diváci se mohou těšit na energického mladíka s exotickými kořeny Immanuela Adenubiho, který v roce 2019 skončil třetí v soutěži Muž roku.

Adenubi je také známá tvář české tiktokové a youtubové scény. Věnuje se natáčení videí zejména o fitness sportech. Sympatický muž se tak zařadí mezi moderátorské kolegyně Laďku Něrgešovou, Ivu Kubelkovou (46) a Gabrielu Soukalovou. Legendární biatlonistka je ve finální fázi těhotenství a brzy porodí svoji první dceru. Ačkoli se chce Gábina po porodu brzy vrátit zpět do práce, novou posilu redakce ocení, stejně jako Immanuel tuto nečekanou nabídku.

Immanuel Adenubi má už s moderováním zkušenosti, byť je známý spíše na sociálních sítích.

„Moderovat v televizi je jedním z mých pomyslných životních snů. Nenapadlo by mě, že se mi splní tak brzy, a navíc v pořadu, na který se dívají stovky tisíc lidí každý den,“ nechal se slyšet Immanuel Adenubi, který za svůj exotický vzhled vděčí svému otci, který pochází z Nigérie.

Immanuel je známý influencer, kterého na TikToku a Instagramu sledují dohromady stovky tisíc lidí. Vysekaná postava jako z katalogu, vychytané tréninky, a hlavně úsměv, který dokáže během okamžiku zvednout náladu. To jsou zbraně, jimiž si Immanuel dokázal získat mladé lidi.

„Na objektivy jsem sice zvyklý, ale hlavně na ty u mobilů. Televize je pro mě úplnou novinkou. Mám sice respekt, nicméně určitě se nebojím. Beru to jako výzvu a už se moc těším,“ dodal Immanuel, který je momentálně bez přítelkyně.

„Nikoho extra nehledám, až to přijde, tak to přijde,“ řekl v nedávném rozhovoru pro Super.cz, kde ještě o lákavé televizní nabídce nemohl mluvit. Fanynky tak mají stále šanci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám