Hlavní obsah
Článek

Za měsíc přivede na svět svého prvního potomka. Ještě předtím stihla bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová (34) nafotit pár snímků s těhotenským bříškem. A vznikly krásné originální snímky.

Jak zvládá sympatická Gabriela poslední týdny před narozením holčičky? „Ještě nedávno jsem si neuměla představit, že se někdo na porod může těšit. Teď už tomu začínám celkem rozumět,“ svěřila Super.cz, a hned vysvětlila proč.

Poslední týdny nejsou zrovna jednoduché, hlavně kvůli bolestem zad, a zároveň se na mně pomalu začíná podepisovat větší únava,“ posteskla si nastávající maminka, která i nadále moderuje pořad Showtime. Na mateřskou se zatím nechystá, ráda by ještě nějakou dobu pracovala, dokud to v požehnaném stavu bude zvládat.

Všechny bolesti a únava za to ale stojí, s partnerem Milošem už netrpělivě vyhlíží den, kdy jejich holčička přijde na svět. „Nemůžu se dočkat, až na nás ten drobeček vykoukne a já si v tu chvíli řeknu, že bych kvůli ní vydržela všechno, stejně tak, jako moje mamka pro mě a já pro ni,“ dodala dojemně na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám