Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme ji potkali, báli jsme se pogratulovat k miminku, kdyby náhodou jenom nepřibrala. Ale gratulace byla na místě. Blonďatá reportérka Showtimu Eva Fraňková čeká druhé dítě. Termín porodu má stejný jako její kolegyně Gabriela Soukalová (34).

"On ten pátý měsíc ještě není vždycky úplně poznat. Člověk vypadá, že je tlustej," řekla se smíchem Super.cz Eva, když děkovala za opožděnou gratulaci. Fraňková bude dvojnásobnou maminkou. Doma má už dceru Emilku, které budou v srpnu tři roky. "Teď se modlíme za kluka. Ale pohlaví bych se měla dozvědět snad příští týden," svěřila.

"Rodit mám v polovině září. Máme stejný termín s Gábinou Soukalovou. Tak jsem zvědavá, jestli fakt vrhneme v jeden den," doplnila Eva Fraňková.

Postěžovala si ovšem, že tentokrát nějak moc přibírá. "Mám nahoře osm kilo. Minule jsem s touhle váhou šla rodit. Teď se obávám, že to bude tak dvanáct až patnáct. Pořád jím, a bohužel hlavně fastfood. První tři měsíce jsem v sobě v podstatě nic jiného neudržela," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám