Hlavní obsah
Článek

Bývalá hvězda biatlonu a moderátorka pořad ShowTime na Primě Gabriela Koukalová (34) už v soukromí zase září. Po rozvodu s Petrem Koukalem přiznala novou lásku. Gábina už září vedle nového muže.

"S přítelem se známe už několik let, byli jsme hodně blízcí přátelé. Jmenuje se Miloš a je to člověk, který řadu let pracoval v gastronomii, jeho rodina má i rodinné podniky," prozradila Koukalová.

"Já si myslím, že velkou roli hrála empatie. Umí dobře naslouchat, je velmi pozorný, a také Miloš strašně dobře vaří a já miluji jídlo. Tím mě hodně dostal, to mu hodně nahrálo plusový body," usmívá se bývalá biatlonistka.

A dál pěje na svou novou lásku ódy, z jejích slov je znát, že je až po uši zamilovaná. "Je to ten typ muže, který mě nechce předělávat, respektuje mě se všemi chybami, což je obrovsky osvobozující," prozradila Gábina v pořadu ShowTime.

Spojují je i společné zájmy. "Je to sportovní multitalent, musím říct, že hodně inklinuje i k umění, což je mi blízké, takže myslím, že těch směrů, které máme společné, je prostě celá řada a jsem šťastná," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám