Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno se Gabriela Koukalová (34) vrátila z dovolené na Maledivách, odkud fanouškům nasdílela pár fotek v bikinách, což příliš často nedělá. Pochopitelně začala dostávat jednu lichotku za druhou. Ze zájmu, který na svou vysportovanou postavičku strhla, je v šoku.

„Já jsem si to ještě všechno úplně nepřečetla, ale vzhledem k počtu zhlédnutí a lajků si myslím, že je to prostě neskutečný. Člověk se neustále snaží dávat nějaké příspěvky s hlubším obsahem, ale nemá to většinou takový dosah. Tak jsem to zkusila otestovat a zase jsem se nepletla,“ řekla Super.cz krásná biatlonistka na natáčení seriálu Sestřičky.

Na druhou stranu ji komplimenty pochopitelně potěšily a dodaly jí na sebevědomí, asi jako každé ženě. „Určitě, já si říkám, že dokud to stojí za to aspoň trochu, tak by si člověk měl nějak užít,“ směje se Gabriela.

Na Maledivách si užila pravou dámskou jízdu, vzala s sebou kamarádky a mužům byl vstup zakázán. „Byly tam dvě moje nejlepší kamarádky, myslím, že jsme si to s holkama užily hodně, že to byla jedna z nejhezčích dovolených, které si za celý život pamatuju.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám