Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (34) vyrazila na prosluněné Maledivy. Přestože nemá ve zvyku se vystavovat na sociálních sítích, tentokrát udělala výjimku a fanouškům se pochlubila pár snímky v plavkách.

„Co by to bylo za dovču bez hezkých fotek. Dřív jsem na takový focení moc nebyla, ale věci a časy se mění. Po třicítce jsem si začala připadat tak nějak ještě víc žensky než kdykoli předtím a jsem na to pyšná,“ svěřila se krásná zrzka pod fotkou s tím, že právě tenhle věk si konečně nejvíc užívá.

Není ani divu, že je se sebou olympionička tak spokojená, v zářivě žlutých bikinách totiž předvedla záviděníhodnou figuru, kterou si vypracovala za dobu své sportovní kariéry, ale i účastí ve StarDance. Lichotky od věrných fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. Gabriela za své ploché bříško, pevný zadeček a celkovou vizáž dostává v komentářích jeden kompliment za druhým.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám