Hlavní obsah
Článek

Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (34) v posledních týdnech musela čelit spekulacím o rozchodu s manželem Petrem Koukalem.

Navíc se o svém muži ve zpovědi Lucie Šilhánové pro web Bez frází dočetla, že byl ve vztahu s moderátorkou a bývalou plavkyní Lucií Šilhánovou velkým manipulátorem.

Na všechna tato tvrzení reaguje Gábina po svém. Momentálně si užívá přírodu v Jizerských horách, kde sportuje a ve svých slovech zmiňuje i manžela. A také se prý bojí pálení čarodějnic.

„Radši letím pryč, ještě by mě mohli zítra upálit,“ smála se Koukalová pod snímkem efektního výskoku. Předtím běhala v lese společně s badmintonistou Honzou Janoštíkem. Petr Koukal je přitom hecoval a dělal jim časomíru.

Gabriela Koukalová

„Honzovi děkuji za trénink, manželovi „manipulátorovi“ za časomíru a dodání kuráže k tréninku a Kylie za prima psí doprovod,“ napsala Koukalová. Slovo „manipulátor“, kterým narážela na zpověď Šilhánové o vztahu s Koukalem, pak raději smazala. Zřejmě si uvědomila, že nemá smysl se v minulosti rýpat, ať byla jakákoliv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám