Hlavní obsah
Článek

Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (34) ve čtvrtek večer nemohla chybět na tradičním charitativním plese StarDance, který se konal v Obecním domě.

Krásná sportovkyně se na plese objevila po boku svého tanečníka ze StarDance Martina Prágra. Manžel Petr Koukal Gábinu na ples nedoprovodil, což jen přiživilo spekulace o tom, že to mezi nimi v poslední době není úplně ideální.

Obzvlášť když k sobě podle posledních informací mají Gábina a její tanečník podezřele blízko. Koukalová se teď ale soustředí především na tanec. Už v sobotu večer na ni čeká ve StarDance jive a rock and roll.

Gabriela Koukalová ve StarDance

A na oba tance celý týden pilně trénovala. „Máme tam i pár akrobatických prvků, které jsme raději trénovali na žíněnce. Zkusím přemluvit režiséra, aby nám ji dovolil mít i při přenosu. Obávám se ale, že nám to neprojde, držte nám v sobotu palce, budeme to potřebovat,“ napsala Gábina na Instagramu.

Později si na plese aspoň na chvíli odpočinula od tréninků a podpořila dobrou věc. Ze vstupného se na Centrum Paraple získalo celkem 519 022,41 korun. A to už je moc pěkná částka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám