Hlavní obsah
Článek

Rodiče Gabriely Koukalové (34), dříve Soukalové, mohou být na svou dceru náležitě pyšní. Nejenže dosáhla velkých úspěchů během své sportovní kariéry, kterou letos v květnu ukončila, nyní se jí daří i v nové disciplíně, kterou je tanec. Pátý večer StarDance si Soukalovi nemohli nechat ujít a svou dceru podpořili z hlediště.

Sympatická zrzka má sportovního ducha v genech. Maminka Gabriela je bývalou reprezentantkou v běhu na lyžích, tatínek Karel je všestranným lyžařem a trenérem. Přesto, že má Gabriela čtyři sourozence, ne všichni propadli sportu jako ona. Například jeden z bratrů se stal knězem.

Koukalová měla během posledního přenosu StarDance tak dobrou náladu, že dokonce zavtipkovala o tom, že má občas pocit, jako by rodiče byli pyšnější na její taneční vystoupení než na medaile, které domů nosila za výkony v biatlonu.

Gabriela Koukalová

Navzdory tomu, že na přímých přenosech Gabrielu nepodporuje manžel Petr Koukal, protože by to údajně mohlo přinést smůlu, pozornost rodičů si zrzavá kráska očividně užívala a při společném focení s maminkou a tatínkem zářila štěstím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám