Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několik měsíci se rozhodla vyměnit lyže a kombinézu za taneční střevíce a bojovat v populární show StarDance. Biatlonistka Gabriela Koukalová (34) tráví na tanečním parketu každý den hodiny a výjimku neudělala ani kvůli narozeninovému dni.

Olympionička totiž právě dnes v pátek slaví své 30. narozeniny. A místo, aby si naplánovala den jen pro sebe, trénuje na sobotní přenos, aby opět potěšila pravidelné diváky StarDance nejen svým úsměvem, ale i figurou.

Tu naposledy rozvlnila v proklatě sexy šatech, ze kterých možná byla víc nervózní než ze samého tance. Přestože si Koukalová v modelu připadala jako v plavkách, nutno říct, že jí to slušelo mnohem víc než v lyžařské kombinéze.

Gabriela Koukalová ve StarDance

Během soutěže se Gabriela stihla předvést hned ve čtyřech krásných modelech. Na tiskové konferenci zapůsobila ve stříbrných obepnutých šatech, ve kterých dala na odiv svůj vymakaný zadeček.

V prvním díle pak zapůsobila na diváky v modré róbě. Ve druhém kole se pak po boku tanečníka Martina Prágra odvázala ve zlatých šatičkách s třásněmi. A Koukalová předvedla svou figuru v odvážném červeném modelu, ve kterém by ji jejích čerstvých 30 rozhodně nikdo nehádal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám