Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová (34) oslnila ve StarDance v hodně žhavém sexy kostýmu. Gábina patří k příjemným překvapením letošního ročníku. Coby sportovkyně si v tanci musí zvykat na úplně jiné typy tréninků, ale s náročnou výzvou se zatím popasovala na jedničku.

Pánové se navíc mají opravdu na co dívat. V poslední době se objevily spekulace o tom, že má snad Gábina manželské problémy. Zatímco dříve se krásná sportovkyně téměř na každé akci objevovala po boku manžela Petra Koukala, tentokrát ho na přímém přenosu nikdo neviděl. Mráčky v ráji ale Gábina důrazně popírá s tím, že Petr ji plně podporuje.

Gabriela Koukalová předvedla ve StarDance žhavou sambu.

„Manžel chodí na každý přenos, chodí na generální zkoušky, vůbec v tom nevidím žádný problém,“ řekla Super.cz Koukalová s tím, že Petra jen nikdo neviděl. „Vše je v pořádku,“ dodala dáma, která to na parketu roztáčí po boku tanečníka Martina Prágra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám