Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá hvězdná biatlonistka a dnes moderátorka Gabriela Soukalová (34) je známá svou roztržitostí. Tentokrát ale všechno dobře dopadlo. Gábina se rozhodla, že si jako správná sportovkyně dojede pro vánoční stromeček přímo na kole. Neodradil ji ani sníh a led.

„Už ho vezu. Máma mi říkala nejezdi na náledí na kole. Ale když hledáte půl dne neúspěšně klíče od auta, tak si holt nějak poradit musíte, že jo,“ vtipkovala Soukalová, jež nakonec stromeček dovezla domů bez úhony.

Gábině dělá velkou radost i její roztomilá dcera Izabelka, která v září oslavila rok. „Je to veselé, usměvavé dítě, hodnotím z toho, že jsme dobří rodiče a vytváříme jí co nejlepší zázemí. Je poměrně zcestovalá, nedávno jí byl rok, a už s námi projela několik zemí Evropy i mimo Evropu. Cestu letadlem zvládá a je ráda mezi lidmi,“ chlubila se nedávno Super.cz Soukalová, jež má letos za sebou i děsivý zážitek v horách, kde se ztratila a musela strávit mrazivou noc venku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám