Hlavní obsah
Článek

V období koronavirové pandemie se Gabriela Peacock (44) přesunula se svou rodinou ze svého domu v centru Londýna na svůj letní byt v Cotswolds, kde mají movití angličané svá venkovská sídla. Nutriční specialistka, která pečuje o stravu několika členů královské rodiny, včetně prince Harryho (39) a princezny Eugenie, ale se svou prací neztrácí kontakt.

„Jezdím do Londýna tak jednou za týden za pracovními povinnostmi. Museli jsem přesunout sklad naší značky do provizorního skladu jinde, protože se celý zavíral kvůli opatřením vlády. My doplňky stravy samozřejmě můžeme prodávat, jen ne ze skladu, který distribuoval jiné věci a pracovala tam spousta lidí,“ vysvětlila nám Gabriela.

Pokud jste si mysleli, že jedna z nejlepších výživových poradkyň je skvostná kuchařka a pro svou rodinu denně vyváří, tak jste na omylu. V tomto období, kdy se vše zpomalilo, ale jde Gabriela do sebe. „Přiznám se, že jsem nikdy nedala moc vaření a teď se v tom vyžívám! Servíruju každý den rodině teplá jídla,“ usmívá se bývalá modelka.

V karanténě se krásná Češka rozhodně nenudí. „Uzavřela jsem také partnerství s Daily mail, kam každý týden přispívám článkem, takže to mi teď zabírá také dost času,“ říká Gábina a dodává: „Rozjeli jsem prodej doplňků v Americe, kde to jde překvalivě skvěle a budeme teď muset řešit, jak tam dostaneme další zboží. Letadla létají omezeně. A je aktuálně samozřejmě velmi drahé.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám