Hlavní obsah
Článek

Nová moderátorka Top Staru Gabriela Partyšová (45) se rozhodla, že diváky patrně trochu vyděsí. Nechala proto svého stylistu, jenž snad musel být pod vlivem silných halucinogenů, aby ji pro dnes vysílaný díl oblékl do modelu, kterému dominuje velká růže, pokrývka hlavy, pásek se srdíčky a hodně podivná sukně. Podívejte se na módní úlet do fotogalerie.

Gabriela sama ví, že její pokus o nepříčetný retrostyl je provokací. Má pro něj ale vysvětlení. „Nebrala bych to tak vážně. Vždyž ten pořad má být zábavný. A vzhledem k tomu, že zatím postupuji podle scénáře někoho jiného a čtu cizí průvodní slovo, rozhodla jsem se zdůraznit svou osobnost aspoň na poli vizualizace. Image je také důležitá,“ vysvětlila Super.cz.

Ta si nedávno postěžovala, že jí tvůrci pořadu házejí klacky pod nohy. Při natáčení druhého dílu už to ale bylo jinačí. „Zlepšila se i světla. Co se týče mého projevu, tak i když se chci neustále zdokonalovat, ani poprvé jsem nebyla nespokojená. Ale ráda bych postupem času říkala divákům to, co si napíšu sama a ne scénáristka. Abych byla více svá. Nechci si ale stěžovat, jsem ráda za takovou příležitost,“ dodala Partyšová závěrem.

Reklama

Další články

Načítám