Hlavní obsah
Článek

Nová moderátorka bulvárního magazínu televize Prima Top Star Gabriela Partyšová (45), která po odvysílání prvního dílu sklidila vlnu kritiky, sama se sebou rozhodně nebyla spokojená. Naopak. Chce se zlepšovat, nebýt tak strnulá, za spoustu chyb ale prý může firma, která pořad vyrábí. Moderátorka si stěžuje na špatné osvětlení, málo kreativní režisérku a další překážky v práci. „Mé připravené texty jsou tvrdě cenzurovány,“ zlobí se Gábina.

Ta naprosto chápe znechucení diváků, kteří by rádi viděli zpět Mahulenu. Změny totiž lidé nemají rádi a bude jim podle Partyšové trvat tak měsíc, než si na ni zvyknou. Srovnávání s předchozí moderátorkou Mahulenou Bočanovou (57), která byla z pořadu odejita na pokyn Primy, ale tvrdě odmítá.

„Mezi mnou a Mahulenou je jeden základní rozdíl. Ona je skvělá herečka, která profesionálně odmluvila připravené texty a zahrála roli, kdežto já jsem od prvopočátku reportérka a moderátorka a mám ambice pojímat své moderátorské místo osobnostně. Zatím v tomhle pořadu k tomu nemám podmínky,“ postěžovala si na svém profilu na internetu.

S každým dalším dílem se spolupráce s realizačním týmem bude zlepšovat, zatím to ale není nic moc. Bočanová byla spoluautorkou scénáře, Partyšová tak silnou pozici ještě nemá. „Potřebuju prostor k mluvení a ten v patnáctisekundových vstupech nemám,“ trápí ji. A pokud se jí nepodaří vydobýt lepší podmínky k práci, má strach, že by její účinkování v Top Staru nemuselo skončit dobře. „Lidem nikdo nevysvětlí, že nemám vliv na obsah pořadu a za jakých podmínek se pořad tvoří. Toho se nejvíc bojím,“ dodala Partyšová.

Reklama

Další články

Načítám