Hlavní obsah
Článek

Ani letošní rok si známé české moderátorky nemohou nechat ujít příležitost k tomu nachytat v teple nějaký ten bronz. Někdo se sluní v plavkách v exotice, jinému stačí horké léto u nás v Česku.

Postavičky v plavkách je ale třeba řádně provětrat. Pravidelně se v plavkovém úboru vystavuje například moderátorka Eva Decastelo (45), která výrazně zhubla, za což zřejmě může i rozpad jejího dlouholetého manželství. Vypracovanou figuru ze soutěže bikini fitness, kde vybojovala zlatou medaili ráda ukazuje i moderátorka Hana Mašlíková (41), jež se chlubí především svým vypracovaným pozadím.

Z dovolené na řeckém ostrově Zakynthos posílala pozdravy v bikinách i moderátorka Inna Puhajková (38). Sporťačka na svém těle pravidelně maká. „Cvičím doma, chodím i běhat,“ prozradila Super.cz.

A nejinak je na tom i Gabriela Partyšová (45). Té stačí k parádní figuře makačka na zahradě, kde si pak dopřává zasloužený relax. U ní se brzy můžeme těšit i na fotky z pláže. „Mám ráda moře a slunce a letos u moře strávíme skoro celé prázdniny,“ těší se.

Celý den v plavkách pak tráví slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (48), jež s rodinkou žije na španělském ostrově Tenerife. A tam je v moři nebo u bazénu téměř pořád. „Když se ráno vzbudíš, vzpomeneš si na to, jak je vzácné privilegium být naživu, dýchat, myslet, milovat a užívat si všechny ty krásy, které svět nabízí,“ libuje si někdejší hvězda erotického pořadu Peříčko. Na známé moderátorky v plavkách se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám