Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) má na periferii Prahy hotovou oázu klidu. Vůbec by tak nemusela jezdit na dovolenou do zahraničí a mohla by si užívat pouze krásný dům s bazénem, kurtem a parkovou zahradou. I tak se rozhodla zabalit kufry a letošní léto procestovat.

„Rok jsme nikde na dovolené nebyli, vynechali jsme letos i hory. Hodně jsem pracovala, protože doba je těžší, syn chodí do soukromé školy, pořizovala jsem na dům kvůli energiím fotovoltaiku a tepelné čerpadlo a náklady byly velké, tak jsme nikam nejeli,“ svěřila se moderátorka společenského magazínu Život ve hvězdách, která si před dovolenou užívá horké dny doma na zahradě.

Nebojí se ani práce fyzické práce, její zahrada totiž potřebuje pravidelnou údržbu. Dopřává si také odpočinek a chytá sluneční paprsky v plavkách a nutno říct, že má moderátorka figuru, kterou by jí mohly její vrstevnice závidět.

„Práce na zahradě je pro mě velký relax. Pomáhá mi syn, rodiče, občas přijdou na brigádu Kristiánovi kamarádi,“ svěřila se Gábina, která se chystá v létě hned do několika destinací. „Mám ráda moře a slunce a letos u moře strávíme skoro celé prázdniny,“ řekla moderátorka, která se kromě plavby po řeckých ostrovech a cesty do Chorvatska chystá na Kapverdy, kde s kamarádkou Mónicou Sofií prodává nemovitosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám