Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Škatulata v televizích pokračují. Poté, co Mahulena Bočanová (57) přišla o své místo ve společenském magazínu a byla nahrazena Gábinou Partyšovou (45), hned po ní sáhla jiná televize. Zdroj ze zákulisí Super.cz prozradil, že o Mahulenu opravdu hodně stojí na TV Barrandov.

Na Barrandově už delší dobu uvažují o tom, že by se Prominenti, pořad, který doposud moderuje Jitka Asterová (64), měl nějak oživit. Protože Mahulena Bočanová skončila v konkurenční televizi, byla pozvána nejprve jako host k Jitce Asterové.

"Včerejší natáčení potvrdilo očekávání, že se Mahulena do tohoto pořadu hodí. Televize už s paní Bočanovou zahájila jednání," uvedl zdroj. Protože ale ještě nejsou jednání konečná a do případného podepsání smlouvy je daleko, oficiální místa zatím mlží. Může se tak stát, že se Jitka Asterová, která přišla už o svůj pořad na Frekvenci 1, o své nástupkyni dozví jako poslední.

Reklama

Další články

Načítám