Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) se může chlubit postavou jako proutek. Štíhlé křivky ale rozhodně nemá zadarmo. Za její formou je pravidelná dřina, a to nejen doma. Pravidelně tráví čas ve fitness nebo na golfu, kam se chystá i na Velikonoce.

Přes svátky letos nikam necestuje a tráví čas s rodinou. “Jsem limitovaná mojí prací v televizi a v divadle a chci si užít pár dnů doma. Máme v plánu se synem golfové tréninky, kino, sejdeme se s přáteli,” svěřila se nám moderátorka společenského magazínu.

Poslední rok Gábina motivuje lidi k pohybu a je v tom velmi úspěšná. Jejích 100DNŮ v pohybu už je na sociálních sítích hitem a Gábina s výzvou nehodlá skončit. “Chci moje sledující namotivovat k dennímu hýbání se. Pomůže to nejen nám, ale lidem v našem okolí,“ prozradila nám moderátorka.

Gábina je velkou milovnicí golfu a přivedla k tomuto sportu i svého syna Kristiana (14), na greenu tak tráví většinu volných dní. “Golfové turnaje moderuji a tuhle práci považuji za trešničku na dortu v mojí profesi. Jsem celý den na vzduchu, povětšinou hraji a poznávám nové lidi,“ dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám