Hlavní obsah
Článek

Sice se říká, že do jedné řeky dvakrát nevstoupíš, ale přesto to zkusila. Před deseti lety získala Gabriela Partyšová (45) v konkurzu roli Eponiny v muzikálu Bídníci v produkci Františka Janečka (79). Ovšem do divadla GoJa Music Hall nenastoupila. Teď dorazila opět na konkurz, protože se Bídníci budou od září opět uvádět.

"Měla jsem být jednou z alternací, jenže tenkrát se můj život úplně obrátil vzhůru nohama, protože jsem se dozvěděla, že u nás doma jsou věci úplně jinak, než jsem si myslela, a rozváděla jsem se. Rozvod mě dostal na kolena a musela jsem Františku Janečkovi zavolat, že nemůžu nastoupit na zkoušky, protože jsem byla paralyzovaná a trvalo dva tři roky, než jsem se z toho dostala," svěřila Super.cz Gábina, která je s Bídníky spojená déle. Ve čtrnácti dokonce v Brně zpívala malou Cosettu.

Její sen byl vždy stát se herečkou nebo zpěvačkou, nikoli moderátorkou. A hodlá si ho dál plnit. "Ani po čtyřicítce to nevzdávám, Nevadí, jestli tady neuspěju, netlačím na pilu. Chodím na hodiny zpěvu, zpívám v muzikálu Královna Kapeska a budu zkoušet i další konkurzy," plánuje.

Reklama

Další články

Načítám